Julius Jaspers, bekend van het programma Topchef, opent aan de Ceintuurbaan in De Pijp een nieuw restaurant. Het etablissement zal onder de naam ‘Julius Bar & Grill’ gaan en opent in december zijn deuren.
 

Barbecue

Zoals de naam van het restaurant al doet vermoeden, komt de nadruk te liggen op de kunst van het barbecueën. Jaspers is een groot liefhebber van dit concept en het boek dat hij over barbecueën schreef, wordt momenteel goed verkocht in de boekwinkels. Julius Bar & Grill biedt plaats voor 130 gasten en wordt een bijzondere inrichting beloofd, waaronder de langste bank van Nederland.
 

Concept

Het concept en het culinaire gedeelte van het barbecue-restaurant komt van Jaspers en de creatieve invulling zal worden gedaan in samenwerking met IQ Creative, bekend van onder andere The Supperclub en Mazzo.
 

Betaalbaar

Hoewel Jaspers bekend staat om zijn exclusieve restaurants en gerechten, streeft de tv-kok, ondernemer en kookboekenschrijver naar een betaalbare eetgelegenheid waar twee personen voor minder dan 100 euro kunnen genieten van een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, fles wijn én koffie. De chef-kok zal niet zelf achter de grill staan.